Δημοκρατική Αριστερά... συνεργασιών - Ο Ν. Τσούκαλης υποψήφιος στη Δυτική Ελλάδα

>> Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεμιέρα στις κάλπες του Νοεμβρίου κάνει η Δημοκρατική Αριστερά κατεβάζοντας υποψηφίους στους περισσότερους δήμους και περιφέρειες της χώρας. Το νεοσύστατο κόμμα του Φώτη Κουβέλη δείχνει μία πλουραλιστική διάθεση σε ό,τι αφορά την επιλογή των υποψηφιοτήτων αφού κατεβαίνει αυτόνομα σε 24 δήμους ενώ σε άλλους 77 επιλέγει διαφορετικές συνεργασίες.

Αναλυτικά η Δημοκρατική Αριστερά, συνεργάζεται με τους Οικολόγους Πράσινους σε 15 δήμους, με το ΠΑΣΟΚ σε άλλους 38 και με τον ΣΥΡΙΖΑ σε 20 δήμους. Επίσης, σε τέσσερις δήμους καταγράφεται συνεργασία ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατικής Αριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ!

Στις περιφέρειες
Στις περιφέρειες η Δημοκρατική Αριστερά εμφανίζεται στην Αττική με υποψήφιο τον βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό, ενώ την Κεντρική Μακεδονία διεκδικεί με την πρώην βουλευτή Ασημίνα Ξηροτύρη , στη Δυτική Ελλάδα κατεβάζει ως υποψήφιο τον βουλευτή Νίκο Τσούκαλη και στα Ιόνια τον Σωτήρη Βλάχο. Συνεργασία επιτεύχθηκε με τους Οικολόγους Πράσινους στην Περιφέρεια Κρήτης όπου υποψήφιος είναι ο Αντώνης Ανηψητάκης, ακόμη στη Στερεά Ελλάδα με υποψήφια τη Δέσποινα Σπανούδη και στην Πελοπόννησο όπου αναζητείται ο κοινός υποψήφιος των δύο χώρων.

(Πηγή:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4595844)

Δημοσίευση σχολίου