«Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Ορθολογική Χρήση Ενεργειακών Πόρων»

>> Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας του Τ.Ε.Ε. με θέμα: «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Ορθολογική Χρήση Ενεργειακών Πόρων» στα πλαίσια της συνεχούς επιστημονικής ενημέρωσης των μελών του Μηχανικών.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Ρόκος ξεκίνησε την ημερίδα με ομιλία του. Ακολούθως απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αντινομάρχης κ. Δ. Καπώνης ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Π. Μοσχολιός και ο πρώην Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Γ. Παπαναστασίου.

Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε ο Αν. Γενικός Γραμματέας του Τ.Ε.Ε. κ. Κ. Κουρνιώτης ενώ επίσης παρευρέθησαν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Δ. Σταμάτης, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων κ. Σ. Διαμαντίδης, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Ι. Τσιτσέλης, συνάδελφοι Μηχανικοί καθώς και εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Ευχάριστη ήταν η συμμετοχή και η παρακολούθηση της ημερίδας από πολλούς φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι και επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δημοσίευση σχολίου