Σημαντικές παρεμβάσεις από τη Δημοτική Αρχή στην πόλη αλλά και στα Τοπικά Διαμερίσματα

>> Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζονται εντατικά τα έργα ανάπλασης και διανοίξεων στην πόλη αλλά και στα Τοπικά Διαμερίσματα.

Η Δημοτική Αρχή με την ολοκλήρωση αυτών των έργων αλλά και μια σειρά ακόμη που έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή είναι σε εξέλιξη, υλοποιεί στο ακέραιο τις προγραμματικές της δεσμεύσεις αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συνέπεια της προς του δημότες.

Το πρώτο έργο αφορά την «Ανακατασκευή - Ασφαλτόστρωση –Ηλεκτροφωτισμό των οδών Παπαστράτου – Ζέρβα – Μπότσαρη –Ελευθερίου Βενιζέλου», προϋπολογισμού 850.000,00 ευρώ.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική παρέμβαση που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά μια περιοχή στην οποία υπάρχει έντονη εμπορική δραστηριότητα, διευκολύνοντας παράλληλα την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου είναι σε εξέλιξη εργασίες χωματουργικών έργων, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας -ασφαλτόστρωσης, πλακόστρωσης πεζοδρομίων, υδραυλικών έργων και τοποθέτησης ιστών ηλεκτροφωτισμού της οδού Παπαστράτου από οδό Μπότσαρη έως οδό Ελ.Βενιζέλου .

Το δεύτερο έργο με τίτλο «Συντηρήσεις-διανοίξεις- ασφαλτοστρώσεις – ηλεκτροφωτισμός- πεζοδρόμια» προϋπολογισμού 150.000,00€ αφορά την διάνοιξη δρόμου στη βόρεια πλευρά του Τοπικού Διαμερίσματος. Η παρέμβαση αυτή θα διευκολύνει ουσιαστικά την κυκλοφορία των οχημάτων αφού ο δρόμος θα λειτουργήσει ως περιμετρική οδός, παρακάμπτοντας τον κεντρικό δρόμο του Τοπικού Διαμερίσματος Δοκιμίου.

1 comments:

Ανώνυμος,  9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:45 μ.μ.  

ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΓΑΠ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ.ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΕΥ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΑΚΟΜΑ. ΦΙΒΓΑΤΙΙ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ.

Δημοσίευση σχολίου