Ο Γιώργος Πρεβεζάνος ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στο Μεσολόγγι

>> Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ύστερα από διεργασίες αρκετών εβδομάδων τελικά πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στο δήμο Μεσολογγίου που είναι ο πρώην δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Πρεβεζάνος.

Της ανακοίνωσης προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο για την τελική επιλογή του κόμματος αφού για αρκετές εβδομάδες βολοδοσκοπούταν ο γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Κοντός ενώ την στήριξη της ΝΔ διεκδικούσε και ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Μουρκούσης.

Μάλιστα προκειμένου να λυθεί ο «γόρδιος» δεσμός η ΝΔ διενήργησε στις αρχές της εβδομάδας δημοσκόπηση στο δήμο Μεσολογγίου, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν αυτό που έκρινε την τελική επιλογή. Ένα αποτέλεσμα όμως που σε καμιά περίπτωση δεν δίνει προβάδισμα στον κ. Πρεβεζάνο, τόσο έναντι των υποψηφίων από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όσο και έναντι του κ. Μουρκούση. Η στάση όμως του τελευταίου στις προηγούμενες εκλογές ήταν αυτή που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του πρώην δημάρχου.

Όσον αφορά τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου έφερε πρώτο τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Αναγνωστόπουλο και δεύτερο τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γ. Ψαράκη, ενώ οι κ.κ. Πρεβεζάνος και Μουρκούσης κατέγραψαν το ίδιο ποσοστό.

(Πηγή:http://messolonghinews.blogspot.com/)

Δημοσίευση σχολίου