Δήμαρχος Ναυπάκτου για ΕΠΑΛ: «Προτεραιότητά μας είναι η Παιδεία»

>> Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ενημερωτική σύσκεψη για την πορεία εκτέλεσης του έργου ανακατασκευής του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου με τη συμμετοχή του Αντινομάρχη Χ. Πετρόπουλου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπάκτου, τόσο στον ίδιο, όσο και στον Αντινομάρχη Π. Κατσούλη, και του Δημάρχου Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση έγινε στο χώρο του ΕΠΑΛ το απόγευμα της Δευτέρας, 14.09.10.

Στη σύσκεψη ενημερώθηκαν γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές για την εξέλιξη του έργου, όπου σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα εντός 180 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης του έργου με τον ανάδοχο θα έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του ΕΠΑΛ.

Νωρίτερα το πρωί, την κατηγορηματική δέσμευσή του, ότι από την πλευρά του Δήμου Ναυπάκτου είναι εξασφαλισμένες οι αναγκαίες πιστώσεις για την ανακατασκευή του ΕΠΑΛ, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης κατά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία μαθητών γονέων και εκπαιδευτικών των σχολείων της πόλης, στο Γραφείο του στο Δημαρχείο.

«Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Ναυπάκτου έκανε πράξη τη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίλυση ενός χρόνιου και σημαντικού προβλήματος που αφορά τη στέγαση εκατοντάδων μαθητών. Σε ό,τι μας αφορά οι πιστώσεις είναι εξασφαλισμένες και το έργο με την οικονομική συμβολή της Νομαρχίας προχωρά κανονικά. Σε θέματα Παιδείας δε χωρούν αντιπαραθέσεις», ανέφερε ο Δήμαρχος κατά τη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Ταυτόχρονα ενημέρωσε ότι για ζητήματα βαρδιών και μεταφοράς των μαθητών αρμόδια είναι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτ/νίας, ενώ ανέφερε ότι σε κάθε περίπτωση ό Δήμος στηρίζει τις προτάσεις που θα κατατεθούν από πλευράς των σχολείων για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Δημοσίευση σχολίου