Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη στηρίζει τον Παύλο Μοσχολιό

>> Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Την στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού «Σύγχρονο Αγρίνιο, Νέος Δήμος – Νέα Εποχή», επισημοποίησε με την επίσκεψη του στο Αγρίνιο, ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη και βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκο Τσούκαλη, τους υποψηφίους στον συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο» κ. Παύλο Θεοδωρίδη και Λεωνίδα Φραγκούλη και μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του κόμματος στον νομό, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου τον κ. Μοσχολιό, στο δημαρχείο Αγρινίου.

Εκεί, κατά την προσφώνησή του ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για θετική και σημαντική αξιολόγηση του έργου του δημάρχου, συμπληρώνοντας: «Τα μεγάλα αυτοδιοικητικά σχήματα, οι ιδιαιτέρες υποχρεώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την ανάδειξη του κοινωνικού της χαρακτήρα μέσα σε περίοδο κρίσης, δημιουργούν νέα δεδομένα . Πιστεύω ότι η νέα δημοτική αρχή του Αγρινίου, με επικεφαλής τον Παύλο Μοσχολιό, πράγματι θα ανταποκριθεί στις αξιώσεις και απαιτήσεις που έχει ο νέος δήμος Αγρινίου.»

Ο δήμαρχος Αγρινίου από την πλευρά του, αφού καλωσόρισε τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, εξέφρασε την χαρά του, για την αυτοδιοικητική συνεργασία που επιτεύχθηκε στον δήμο Αγρινίου. Μια συνεργασία που, όπως είπε, έχει ξεχωριστή σημασία μιας και ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις θα πρέπει να πορευτούν μαζί, ώστε το εγχείρημα του Καλλικράτη να έχει αίσιο αποτέλεσμα.
«Η συνεργασία αυτών των δυνάμεων, μέσα από το ψηφοδέλτιό μας είναι ένα σημαντικό στοιχείο που δημιουργεί επιπλέον σιγουριά για την επιτυχία. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Φώτη Κουβέλη και τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς στην περιοχή για την στήριξη και πιστεύω πως σε πολλά σημεία θα βρούμε κοινό τόπο για να συμπορευτούμε και να τα καταφέρουμε στις προκλήσεις που δημιουργεί το σχέδιο Καλλικράτης, για το καλό του τόπου και των δημοτών.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μοσχολιός.

Δημοσίευση σχολίου