Σπήλιος Λιβανός: Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου το φίλο και συναγωνιστή Γιώργο Παπαναστασίου

>> Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Παπαναστασίου για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, ο αν. Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και τ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός δήλωσε:
« Η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος αναδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση της ηγεσίας της παράταξης στο όραμα μας για μια ισχυρή περιφερειακή αυτοδιοίκηση, καθώς ο κ. Γιώργος Παπαναστασίου έχει υπηρετήσει με επιτυχία ως αντινομάρχης και νομαρχιακός σύμβουλος στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας επί σειρά ετών. Ταυτόχρονα, συμβολίζει την ανανέωση σε πρόσωπα, που έχει καταστεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναζωογόνηση της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
Παραμένοντας πιστός στη λογική της διαρκούς στελεχιακής ανανέωσης και βεβαίως στις επιλογές της γραμματείας αυτοδιοίκησης του κόμματος, στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου το φίλο και συναγωνιστή Γιώργο Παπαναστασίου, πιστεύοντας στην καταγραφή ενός νικηφόρου εκλογικού αποτελέσματος τόσο για τη Δυτική Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία, όσο και την παράταξή μας ».

Δημοσίευση σχολίου