Το 2ο Revolt Festival τελείωσε με επιτυχία

>> Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Το 2ο Revolt Festival που διοργανώθηκε στις 10 -11 Σεπτέμβρη στο Κάστρο της Πάτρας, με τον τίτλο Αντίσταση-Αλληλεγγύη -Αλλαγή , τελείωσε με επιτυχία, γεμίζοντας μας όλους με ικανοποίηση αλλά και ευθύνη η επόμενη διοργάνωση να είναι ακόμα πιο πλούσια σε δραστηριότητες πολιτισμού αλλά και πολιτικής.

Ευχαριστούμε τους δυομισι χιλιάδες συμπολίτες μας, που και φέτος στήριξαν την νέα αυτή προσπάθεια και τις δύο μέρες, παρά τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ.

Ζητάμε συγγνώμη ...στους φίλους και συντρόφους που ήθελαν να παρακολουθήσουν την συζήτηση με θέμα ΄΄Ενωμένοι θα νικήσουμε΄΄ η οποία αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας την δεύτερη μέρα του Revolt.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συνδικαλιστές, τον κόσμο των κινήσεων της Δυτ.Ελλάδας και τους εργαζόμενους που έστησαν μία πολύ σημαντική πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη με τον τίτλο "Το Λόγο έχει ο Λαός", συζήτηση που έδειξε πως οι διαθέσεις για μετωπικές συσπειρώσεις σε κάθε κοινωνικό χώρο υπάρχουν και ζητάνε διαρκώς πρωτοβουλίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους των Θεατρικών ομάδων και κινήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για μία Συνάντηση για το Θέατρο σήμερα, συνάντηση που θα συνεχιστεί το χειμώνα στην Πολιτιστική Λέσχη Avanti, επίσης τους καλλιτέχνες που προσέφεραν τις εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας στο χώρο του Φεστιβάλ, δίνοντας το χρώμα τους στο χώρο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Νατάσσα Μποφίλιου με την ορχήστρα της και όλους τους συνεργάτες της για την μαγευτική συναυλία που έδωσαν στις 10/9 , τον Κωστή Μαραβέγια και την μπάντα του για το ανεπανάληπτο κέφι που μας χάρισαν στις 11/9, τα συγκροτήματα Dead Beat Escapement και Feel In , αλλά και τους ερασιτέχνες μουσικούς που μας προσέφεραν μία πανέμορφη ρεμπετική -λαική βραδιά το Σαββατόβραδο μέσα στο Κάστρο.

Δεν ξεχνάμε τους φίλους απο το Cineek Magazine και τους ευχαριστούμε για την προσφορά των καταπληκτικών ταινιών απο την αρχειοθήκη τους, επίσης ευχαριστούμε τις εκδόσεις ΄΄Χαραμάδα΄΄ για την διάθεση των βιβλίων τους-μία σημαντική τοπική εκδοτική προσπάθεια που αναδείχθηκε στην έκθεση βιβλίου που λειτούργησε αυτές τις μέρες.

Όλοι οι φίλοι που μας στήριξαν οικονομικά, με τις ώρες τους στα πρακτικά προβλήματα, με τις ιδέες τους, όλοι όσοι βοήθησαν τα μέλη της Κ.Ο.Ε να υποστηρίξουν αυτή την διοργάνωση είναι για μας συνεργάτες και συνδιοργανωτές του REVOLT FESTIVAL.

Του χρόνου θα επιστρέψουμε με ένα γεγονός προετοιμασμένο απο ένα δίκτυο ανθρώπων και κινήσεων, με νέες ιδέες για το Θέατρο κα τη Μουσική δημιουργία σήμερα, με σκοπό τα κινήματα, οι αντιστάσεις, η Αριστερά και ο κόσμος του πολιτισμού να φτιάχνουν το Φεστιβάλ που θέλουν και που τους εκφράζει.

Τα λέμε το 2011.. Αντίσταση-Αλληλεγγύη-Αλλαγή!

Δημοσίευση σχολίου