Δύο γαλάζιοι βουλευτές από την Δυτική Ελλάδα "λοξοκοιτούν" προς Ντόρα

>> Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από την Δυτική Ελλάδα, ο Γιώργος Κοντογιάννης (Ηλείας) και ο Κώστας Καραγκούνης (Αιτωλοακαρνανίας) δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν "ηρωική έξοδο" και ν' ακολουθήσουν την Ντόρα Μπακογιάννη. Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στα "Νέα" αναφέρουν ότι επίκειται κύμα "ανεξαρτητοποιήσεων" βουλευτών της Ν.Δ. οι οποίοι διατηρούν στενή πολιτική φιλία με την πρώην Υπουργό.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς δείχνει αποφασισμένος να μην επιτρέψει παρεκκλίσεις στελεχών από την κεντρική γραμμή και αυτό το μήνυμα είχε και η απομάκρυνση του βουλευτή Χανίων Χρήστου Μαρκογιαννάκη.
....
Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι και ο βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης, επίσης εκ των συνομιλητών της κ. Μπακογιάννη. Τα σενάρια που διαχέονταν και από τη Ρηγίλλης περί στήριξής του στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας- ο ίδιος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον φαίνεται να υποχωρούν μπροστά στις πιθανές υποψηφιότητες του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπ. Λιβανού ή του βουλευτή Αχαΐας Ν. Νικολόπουλου. Το γεγονός πως η Ν.Δ. τον είχε στην αναμονή επί μακρόν οδήγησε σε αιχμηρές δηλώσεις του.

Δυσαρεστημένοι από την ηγεσία του κόμματος εμφανίζονται και άλλα στελέχη, όπως ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης ή ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης. Κάποια από τα πρόσωπα αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν- όπως σημειώνουν υψηλόβαθμα γαλάζια στελέχη- τον πυρήνα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της κ. Μπακογιάννη. Βάσει των σχεδιασμών της πρώην υπουργού, αναμένει να ολοκληρωθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και αμέσως μετά θα προχωρήσει στη μετεξέλιξη του φόρουμ σε κόμμα. (Πηγή: http://www.thebest.gr)

Διαβάστε το πλήρες άρθρο... http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/26558

Δημοσίευση σχολίου