Συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο

>> Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Συνεδριάζει την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010 στις 19:00 μ.μ. το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας (αίθουσα Ν.Σ., Διοικητήριο, Μεσολόγγι).
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης είναι τα εξής:

Έγκριση του Ν.Σ. του οικονομικού απολογισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλ/νίας που αφορά το οικονομικό έτος 2009 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Π.Δ. 30/1996.
Εισηγητής: Ο κ. Γαλαζούλας Αντώνης (Αντινομάρχης).

Απόφαση του Ν.Σ. για την απ’ ευθείας αγορά-μοναδικού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Π.Δ. 242/1996- ακινήτου εμβαδού 7.062,11 τ.μ., εκτός σχεδίου πόλης του Δήμου Ναυπάκτου ,στη θέση «Ξυνοροδιά» , για την ανέγερση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου και εξουσιοδότηση του κ. Νομάρχη για τη υπογραφή του συμβολαίου αγοράς αυτού (σχετική , η αριθμ. 169/2009 απόφαση του Ν.Σ.)
Εισηγητής: Ο κ. Πετρόπουλος Χρήστος (Αντινομάρχης).

Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από πηγές Αγ. Δημητρίου έως Αστακό» του Δήμου Αστακού.
Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης)

Έγκριση του Ν.Σ. των εισηγήσεων της Δ/νσης Οικονομικού & Πληροφορικής σχετικά με τροποποιήσεις και αναμορφώσεις του προϋπολογισμού της Ν.Α., οικονομικού έτους 2010.
Εισηγητής: Ο κ. Γαλαζούλας Αντώνης (Αντινομάρχης).

Γνωμοδότηση του Ν.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Οδοποιία παράκαμψης Δ.Δ. Βλαχομάνδρας για πρόσβαση στο ΧΥΤΑ Ναυπάκτου Ν.Α Αιτωλ/νίας».
Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).

1η Τροποποίηση προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΝΑ Οικ. έτους 2010.
Εισηγητής: Ο κ. Πετρόπουλος Χρήστος (Αντινομάρχης).

Απόφαση Ν.Σ. για την κατάθεση πρότασης εκ μέρους της Ν. Α. , στα πλαίσια του προγράμματος «LIFE» με τίτλο «Προστασία και διατήρηση των υπό εξαφάνιση αυτόχθονων φυλών οικόσιτων ζώων της Αιτωλοακαρνανίας» προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.
Εισηγητής: Ο κ. Καπώνης Δημοσθένης (Αντινομάρχης).

Δημοσίευση σχολίου