14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε – Καγιάκ Ήρεμων Νερών

>> Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε – Καγιάκ Ήρεμων Νερών θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή, 7-8 Αυγούστου του 2010, στη Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας στο Μεσολόγγι.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν τα παιδικά τμήματα των ομάδων Κανόε – Καγιάκ όλης της χώρας με τις συμμετοχές αθλητών να ξεπερνούν τις 300.

Ήδη από τις αρχές της εβδομάδας στο Μεσολόγγι βρίσκεται πολυμελής αποστολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και οι αθλητές προπονούνται καθημερινά στο χώρο που θα γίνουν οι αγώνες. Επίσης ειδικό συνεργείο από τη Βουλγαρία διαμορφώνει τον στίβο που θα γίνουν οι αγώνες τοποθετώντας τις απαραίτητες σημάνσεις για τις διαδρομές συνολικού μήκους 1χλμ.

Το πρωί του Σαββάτου (7/8) από τις 8 έως τις 11:30 θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες και το απόγευμα της ίδιας ημέρας από τις 5 έως τις 8 μμ. θα γίνουν οι ημιτελικοί. Την Κυριακή το πρωί από τις 9 έως τη 1 το μεσημέρι θα γίνουν οι τελικοί αγώνες, όλων των κατηγοριών και θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ και το Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας, του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και της ΕΑΣ Μεσολογγίου – Ναυπακτίας.

Θα πρέπει τέλος, να σημειωθεί ότι η διοργάνωση αυτή αποτελεί την συνέχεια ανάλογων αγώνων κανόε – καγιάκ flatwater που έχουν διοργανωθεί από το 2005 στο Μεσολόγγι και η οποία ουσιαστικά κατατάσσει την περιοχή σε σημείο αναφοράς για το άθλημα στη χώρα, αφού η λιμνοθάλασσα αποτελεί τον ιδανικότερο στίβο της χώρας.

(Πηγή:MessolonghiNews)

Δημοσίευση σχολίου