10 χιλιάδες ευρώ έκαναν φτερά από τον δικηγορικό σύλλογο!

>> Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Μια πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί τελευταία την Ασφάλεια στο Αγρίνιο. Πρόκειται για την απώλεια 10 χιλίάδων ευρώ από τα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου του Αγρινίου, στο δικαστικό μέγαρο, με έναν τρόπο που δεν μαρτυρά κοινούς διαρρήκτες αλλά μάλλον ανθρώπους που ήξεραν πως να κινυηθούν.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 14.10 ώρα της 20-8-2010 έως και 14.00 της 24-8-2010 άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο ...γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου που βρίσκεται στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου και αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο το χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000.00) ευρώ, ένα (1) μπλοκ Δικαστικού ενσήμου και ένα (1) μπλοκ εισπράξεων Δικηγορικού Συλλόγου.
Από την αυτοψία που ενεργήθηκε δεν ανευρέθησαν ίχνη διάρρηξης στις εισόδους και στο χρηματοκιβώτιο. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέοια περίεργη υπόθεση προκαλείται στον δικηγορικό σύλλογο. Πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί μεγάλο έλλειμμα, οι υπαίτιοι ομως είχαν ανακαλυφθεί.

(Αναδημοσίευση από: http://gatosstakeramidia.blogspot.com/)

Δημοσίευση σχολίου