Το Αγρίνιο: Η πόλη μας

>> Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Περιδιαβαίναμε πρόσφατα στους ήσυχους δρόμους της πόλης μας και μέσα μας ξύπνησαν μνήμες αλλά και γεννήθηκαν πολλές σκέψεις για την πόλη μας.

Λόγω υποχρεώσεων πολλές φορές ξεχνάμε να αναλογιστούμε πόσο δεμένοι είμαστε με αυτό τον τόπο και πόσο αυτός μαζί μας. Από παιδιά σε αυτή την πόλη, μια πόλη τότε λίγο διαφορετική αλλά και τόσο ίδια...

Το Αγρίνιο για πολλούς δεν είναι μια όμορφη πόλη, για εμάς όμως είναι. Όχι γιατί έχει τα μεγάλα πάρκα, τις πλατείες, τα ωραία μνημεία, δεν τα έχει σίγουρα, αλλά γιατί είναι μια πόλη που μας δίνει τη δυνατότητα να (τη) ζήσουμε όπως θέλουμε. Το Αγρίνιο δεν σε αλλάζει αντίθετα αλλάζει εκείνο, βελτιώνεται για να σε υποστηρίξει.

Είμαστε λέτε ρομαντικοί; Ίσως ναι. Είναι βλέπετε και καλοκαίρι... Αλλά σίγουρα δεν πετάμε στα σύννεφα. Ξέρουμε πως πρέπει πολλά να γίνουν ακόμα όπως ξέρουμε και τα λάθη που έχουν γίνει.

Όμως είμαστε αισιόδοξοι . Ξέρετε γιατί; Γιατί οι νέοι άνθρωποι αυτής της πόλης, αγαπούν (και αγαπάμε) αυτήν την πόλη, την πόλη μας... Και όταν συμβαίνει αυτό μόνο καλύτερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα...

Δημοσίευση σχολίου