Το σκηνικό των υποψηφιοτήτων

>> Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Διεργασίες τις τελεταίες μέρες στο χώρο του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των υποψηφιοτήτων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από την άλλη πλευρά, αυτή της Νέας Δημοκρατίας, μάλλον ασχολούνται με το συνέδριο και μετά βλέπουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το Αγρίνιο και την Αμφιλοχία ισχυρές είναι οι, εκ νέου υποψηφιότητες των νυν δημάρχων Μοσχολιού και Κοιμήση, αντίστοιχα. Για το Ξηρόμερο το ΠΑΣΟΚ θα ήθελε ο Γ. Λύτρας να συσπειρώσει το χώρο και τον κόσμο του ενώ για το Άκτιο-Βόνιτσα ένας ακόμη νυν δήμαρχος ο Γ. Αποστολάκης, έχει ισχυρές ελπίδες. Από κει και πέρα για το θέρμο, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι τα πράγματα είναι μάλλον υπό διαμόρφωση και αναζητούνται λύσεις.

Για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο κος Θ. Σώκος εμφανίζεται ως ισχυρή υποψηφιότητα, σύμφωνα με δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων, έναντι των κκ Κατσικόπουλου και Κατσιφάρα, αλλά εκεί η τελική απόφαση φαίνεται πως θα ληφθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Για τους Δήμους στόχος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως είναι να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις μέχρι τέλος του μήνα, ενώ μάλλον για τους περιφερειάρχες θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω.

Δημοσίευση σχολίου