"Κλειδώνει" ο Σώκος (;)

>> Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Το blog Kεραμιδόγατος δημοσίευσε πως ο Θύμιος Σώκος όχι μόνον είναι το φαβορί για υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, "αλλά οτι η υποψηφιότητά του έχει κλειδώσει και απλά πρόκειται να ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή, αφού οι σχετικές διαδικασίες στο κόμμα βρίσκονται σε εξέλιξη. Το κλείδωμα της υποψηφιότητας του νομάρχη για την περιφέρεια, επιβεβαιώθηκε και έπειτα από συνάντηση που έγινε στην Ιπποκράτους, μεταξύ υψηλόβαθμων κομματικών και κυβερνητικών στελεχών που έδωσαν το πράσινο φως."

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες και όπως ήδη έχουμε δημοσιεύσει θεωρούμε πιθανότερο ο νέος περιφερειάρχης να είναι Πατρινός. Αν τελικά προκριθεί ο κος Σώκος θα είναι θεωρούμε θετική εξέλιξη που ένας συντοπίτης μας επιλέγεται ως υποψήφιος για μια τόσο σημαντική θέση, με μεγάλες πιθανότητες εκλογής σε μια "πράσινη" περιφέρεια.

Ας μην βιαζόμαστε όμως γιατί μάλλον θα αποτελέσει έκπληξη πιθανή επιλογή Σώκου. Αντίθετα ίσως πιθανότερη είναι η επιστροφή του στο Αγρίνιο με ότι σημαίνει αυτό ...

Δημοσίευση σχολίου