Αγρίνιο: Με επιτυχία στέφθηκε ο 3ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου «Μιχάλης Κούσης»

>> Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με τη μαζική συμμετοχή του κόσμου, στέφθηκε ο 3ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου «Μιχάλης Κούσης» που διοργανώθηκε την Κυριακή 21 Μαρτίου.

Έτσι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το διήμερο των αθλητικών εκδηλώσεων που καθιέρωσε κάθε χρόνο η δημοτική αρχή, προκειμένου να τιμήσει τον κορυφαίο Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Δήμο Αγρινίου με τη συνεργασία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των Συλλόγων στίβου της περιοχής και συμμετείχαν τριακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα καθώς και βετεράνοι αθλητές αλλά και Σύλλογοι δρομέων υγείας.

Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Τούσε Κων/νος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με επίδοση 1.06.59 και στις γυναίκες η Δημάκη Ντενίζ του Ιλισού με επίδοση 1.19.19


Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός μετά την απονομή των μεταλίων στους νικητές αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του αγώνα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αθλητή Κων/νο Τούσε που κατέκτησε την πρώτη θέση.

"Διοργανώσαμε και φέτος για τρίτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία τον τρίτο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το Μιχάλη Κούση.

Στόχος του Δήμου Αγρινίου είναι να καθιερωθούν οι αθλητικές αυτές εκδηλώσεις ως μόνιμος και σταθερός αθλητικός θεσμός και να εξελιχθούν τα επόμενα χρόνια σε εκδηλώσεις διεθνούς φήμης και κύρους αντάξιες του ονόματος του Μιχάλη Κούση."

(Πηγή: http://www.naftemporiki.gr)

Διαβάστε σε προηγούμενη ανάρτηση μας ποιος ήταν ο Μιχάλης Κούσης πατώντας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου