Δεν έρχεται η Λούκα αλλά έρχεται ο Μιχάλης

>> Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πολιτεία ματαίωσε η Λούκα Κατσέλη την επίσκεψή της στο Αγρίνιο ενώ τελικά θα βρεθεί στην Αιτωλοακαρνανία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η υπουργός Οικονομίας επρόκειτο να μιλήσει στην εκδήλωση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Στη θέση της θα έρθει ο ειδικός γραμματέας ανταγωνιστικότητας κ.Μανώλης Πατεράκης.
Ενώ την Παρασκευή 5 Μαρτίου τελικά θα βρεθεί στην Αιτωλοακαρνανία ο υπουργός Προστασίας του Πολιτη ως προσκεκλημένος της Οργάνωσης Μεσολογγίου του ΠΑΣΟΚ και θα είναι ομιλητής της ετήσιας συνεστίασης στο Θεοξένια(20.30 μ.μ.).

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χαίρει μεγάλης αναγνώρισης και συμπάθειας από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και στο νομό μας. Καθώς ο ίδιος είναι και πρωτοκλασάτο στέλεχος της νέας κυβέρνησης ας φροντίσουν όσοι τον συναντήσουν να μην περιοριστούν σε δημόσιες σχέσεις αλλά να διατυπώσουν τα προβλήματα και τα αιτήματα του νομού μας. Ας μην φοβηθούν ότι θα χαλάσει η γιορτή. Είπαμε η διεκδίκηση πρέπει να είναι συνεχής γιατί συνεχή είναι και τα προβλήματα αυτού του τόπου

Δημοσίευση σχολίου