Μεσολόγγι: Διευκρινίσεις για το έργο στην οδό Σπ. Μουστακλή

>> Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

Διευκρινίσεις για το έργο της διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων της οδού Σπύρου Μουστακλή στο Μεσολόγγι και την εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη συγκεκριμένη οδό, έκανε ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Σπανός.

Ειδικότερα, ο κ. Σπανός ανέφερε τα ακόλουθα:
«Μετά την συνάντηση που είχαμε με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου και επειδή υπάρχει παραπληροφόρηση των κατοίκων μας και κυρίως των καταστηματαρχών που οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται επί της οδού Σπ. Μουστακλή κρίνεται απαραίτητο να σας ενημερώσουμε ότι, o Δήμος μας προχωρώντας στην κατασκευή έργων που σκοπό έχουν την αισθητική αναβάθμιση της πόλης, αλλά και την βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, προβλέπει την κατασκευή έργου που θα αφορά την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και τη μονοδρόμηση του παραπάνω δρόμου.
Το έργο θα αρχίζει από το Εργατικό κέντρο (Τρίγωνο), έως το Ραδιομέγαρο (κατάστημα Μιχαήλ Χατζή).
Στο σκεπτικό του Δήμου είναι η κίνηση των οχημάτων να γίνεται προς μια κατεύθυνση, να υπάρχει χώρος στάθμευσης και στις δύο πλευρές, ενώ προβλέπεται δρόμος διελεύσεως για τα οχήματα πλάτους (4) τεσσάρων μέτρων.
Με το έργο αυτό τι θα πετύχουμε:
α) Την ευκολότερη διέλευση των αυτοκίνητων λόγω της μονοδρόμησης.
β) Την άνετη κυκλοφορία των πεζών μετά την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων.
γ) Τον διπλασιασμό των θέσεων στάθμευσης, αφού θα υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης των αυτοκινήτων και στις δύο πλευρές του δρόμου.»

http://www.naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου